Contact Us


Email *

Message *

Monday, October 8

Answers to Interesting Car Quiz

Q1 .Name the brands BMW owns ?
Ans- BMW owns Mini and Rolls-Royce

Q2.Identify the car shown below ?

Ans - The Tucker "Torpedo" – 1948

Q3. Name the  founders of Mercedes-Benz ?
Ans- Karl Benz, Emil Jellinek, Gottileb Daimler and Wilhem Maybach.

Q4. Which was the first company to do crash tests in 1938 ?
Ans- Audi
Q5. What is the Motto of Mercedes-Benz ?
Ans- The Mercedes-Benz motto is “Das Beste oder Nichts” meaning “the best or nothing”.

Q6. How many stitches does it take to make the interior of an Audi A8 ?
Ans-  36520 stitches.

Q7. Which motor sport event has never been won by a Porsche  car ?
Ans-  Formula 1 World Championship.

Q8.What did Lamborghini manufacture for several years after it was founded ?
Ans- Tractors.

Q9. What is the waiting period for a Lamborghini Aventador ?
Ans- The waiting line for an Aventador is approximately 18 months. 


Post a Comment